Wist u dat…

Foto's uit het bericht van Manege de Seeruyter

Vanavond was alweer de laatste avondrit van dit jaar, en wat een toetje!! Al iets gereserveerd voor volgende week? Ojee, laat het ons weten!!

38 vind ik leuks, 1 reacties16 uren geleden

Foto's uit het bericht van Manege de Seeruyter

De tijd vliegt werkelijk voorbij, en wat was het weer een leuke week! Collega’s versieren de jarige Jasmijn! ūü•≥, Pedro geniet van de leerzame praktijklessen, op de volte met Ilse, en…. er is n√≤g iemand jarig dus hup, dan mag je even staan op je pony! Willem komt met Marbee soms even gezellig op de koffie. En dan geeft hij even een demo springen!!! Cool he?! En zo sluiten we deze week af met de laatste avondrit van dit jaar, h√©√©rlijk toch?!

60 vind ik leuks, 1 reacties17 uren geleden

Foto's uit het bericht van Manege de Seeruyter

Wat een héérlijk weer was t vandaag!! Zon, zon en nog eens zon = genieten van een buiterit! Nu nog een vraag van onze kant. Er is, aan onze kant, iets tè enthousiast geboekt voor een strandrit op zaterdagavond 24 aug a.s. Er staan 2 paarden geboekt voor TESSA. Maar we hebben dan geen avondritten meer Mocht je dit lezen of weten wie dan bij ons komt rijden, graag even contact net ons opnemen!!! ZEGT T VOORT!!

39 vind ik leuks, 1 reacties5 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we¬†nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen.¬†Door een collectebus op onze balie¬†krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor¬†oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl