Werken bij manege de Seeruyter?

images[3]

 

Buitenritten begeleiden op Vlieland

Is het altijd je droom geweest om op een eiland met paarden te werken? Dan is dit je kans! Voor aankomend seizoen zijn wij opzoek naar gezellige en enthousiaste medewerkers.

Wie zijn wij?

De Seeruyter is een kleinschalige FNRS manege op Vlieland met 24 stallen. We verzorgen voornamelijk buitenritten, maar er is ook de mogelijkheid om lessen te volgen. We verzorgen  bosritten voor beginners en heerlijk galopperen over het strand voor de gevorderde ruiter. Voor de allerkleinsten hebben we shetlanders die de ouders mee kunnen nemen om een half uurtje te wandelen.
We hebben een leuk team van een aantal enthousiaste dames tussen de 16+ en de 24 jaar. Op sommige momenten is het even aanpakken maar er is ook  veel ruimte voor plezier. De werkzaamheden zijn natuurlijk het begeleiden van de verschillende ritten en evt. lesgeven, als je dit leuk vindt. Daarnaast komen er ook stalwerkzaamheden bij kijken zoals voeren, poetsen, uitmesten en het erf netjes houden. Als het even kan houden we ’s avonds gezellige kampvuurtjes op het strand!

Wat hebben we te bieden?

  • Een leuke werkplek met een gezellig team
  • Een goed salaris
  • Kost en inwoning
  • Een unieke ervaring

Wie wij zoeken?

We zoeken een spontane werknemer van minimaal 16+  jaar die een leuke periode op Vlieland tegemoet wil gaan! Voor het begeleiden van de ritten is het belangrijk dat je enthousiast en vrolijk met klanten om gaat en dat je stevig in je schoenen staat. Je moet klanten het vertrouwen kunnen geven als ze nog wat onzeker zijn, en meer ervaren klanten op een passende manier weten te begeleiden.  Ervaring met ritten begeleiden heeft een pré maar is dat niet het geval dan geven we je er de tijd voor en helpen we je hier graag mee!

  • je moet in het bezit zijn van een ruiterbewijs (of deze op korte termijn willen halen)
  • Het zou leuk zijn als je je ORUN hebt, dit is geen must
  • Helaas is het niet mogelijk om je eigen paard mee te nemen naar Vlieland

Wij wanneer zoeken hulp?

Het gaat voornamelijk voor de Mei- en zomervakantie.
Ben je eerder beschikbaar, dan horen wij dat ook graag. Ook de maanden ervoor of de weekenden kunnen we iemand extra al goed gebruiken.

Nieuwsgierig en wil je meer weten of ben je direct zo enthousiast dat je wilt solliciteren? Stuur dan een mailtje naar: info@manegedeseeruyter.nl of bel naar 0562-451962.

Groetjes team de Seeruyter en wie weet tot ziens 😊

Is deze vacature niks voor jou maar ken je iemand die hier wel enthousiast van wordt? Deel deze dan vooral!!

 

 

 

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl