Buitenritten

11262417_389528224589148_6719802926392709667_n[1]

Een droom voor iedere ruiter en een steeds terugkerend genoegen voor de gevorderde ruiter is het maken van een buitenrit door de duinen, het bos of langs het strand.   

 

          

 

 

 


Let wel, de ritten langs het strand zijn echter alleen voor de gevorderde ruiters!

 

 

 

Voor degene zonder enige ervaring of te weinig ervaring voor een strandrit, verzorgen wij mooie beginners ritten in stap en draf door het bos of een half gevorderd ritten  met stap, draf en galop door het bos.

 

NIEUW: heb je nog nooit gereden of vindt het spannend dan hebben we ook ritten waarin we alleen in stap genieten van de mooie natuur van Vlieland. Absoluut een aanrader!

Uiteraard vertrekken alle ritten onder begeleiding en kunt u bij ons direct de natuur in voor 1 of meer uurs ritten. We rijden altijd in kleine groepjes van gelijk niveau. Bent u alleen dan rijden we ook, we hanteren geen minimum aantal, dus een aanrader voor het laag seizoen! Het is  dus niet mogelijk om zonder begeleiding een paard te huren.
mooie rit

Fijn om te weten:                                                      Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u ons even bellen,
we reserveren namelijk NIET via de mail.