Wist u dat…

Na een fijn druk weekend is het nu tijd om Ringo alvast vakantie te geven. Samen met Zivah Ringo naar de wei gewandeld. Natuurlijk even via de vuurtoren en daar kon Ringo alvast even aankondigen dat hij er aan kwam. Willem was er erg blij mee en er werd meteen gespeeld.

65 vind ik leuks, 4 reacties2 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag was het tijd voor Willem, Gina en Rosa om naar een andere wei te verhuizen. Een klein stukje lopen met prachtig uitzicht over het wad. Verder vertrokken er met dit mooie weer wat ritjes en ook de menwagen was vandaag op pad voor een bruiloft. Samen met Tuk Tuk Vlieland stonden ze te wachten op het havenplein.

60 vind ik leuks, 2 reacties4 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Gisteren even met een “nieuw” span gereden. Eskima en Dexter. Het ging super goed. En vandaag met een gezellige groep op stap, met Wouter, de accordeonist èn gids Joke Wortel aan boord.

73 vind ik leuks, 5 reacties1 week geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl