Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag hebben Sharon en ik lekker door t bos gereden. Het ging fantastisch! Max was echt heel erg braaf. Sommige eilanders herkenden hem al! Dat is pas echt leuk!!

99 vind ik leuks, 6 reacties3 uren geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

We hebben er weer een geweldige collega bij!! Graag stellen we aan jullie voor de 6 jarige ruin Max!!! Deze ontzettende brave ruin hebben we dit weekend in Dorsten – Duitsland gekocht. Super braaf voor de wagen (enkel en dubbelspan) en onder t zadel. Hij is 1.60 dus een goede maat voor jong en oud! Na aankomst op de manege was t even voorstellen aan de nieuwe collega’s. Whauw, allemaal enthousiast! Oscar, Olivier afijn zonder gegil en gepiep mocht hij in zn nieuwe huusje. En kijk, Zorro probeert..

222 vind ik leuks, 54 reacties1 dag geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Op Vlieland hebben we de storm goed doorstaan! Alleen VEEL zand! In plaats van sneeuw op t dak dus zand! Vanmiddag was t weer heerlijk. Paarden konden zelfs nog even naar buiten!!

63 vind ik leuks, 2 reacties4 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl