Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag was ’t zo’n dag dat je eigenlijk niet naar buiten wilde ……want alles, zo ook Julia met haar vriendjes, is kletsnat …..

45 vind ik leuks, 2 reacties1 dag geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Martha moest even een selfie maken Maar even het weekend doornemen ….. vrijdagmiddag hadden de shetlanders, geheel onverwachts, een evenement voor ons gepland. Gelukkig hadden we ze weer snel te pakken, mede dankzij Ruud, Pascal en Tamara! Ach, en t was mooi weer! Dus stiekem ook genieten . We hebben, ondanks dat velen een nat pak hebben gehad, met vele leuke groepen gereden. Toppie! En vanmiddag verbaasde Martha ons. Terwijl ze uit haar ‘kantoor’ kwam bleek dat ze een extra badge op haar bodywarmer..

64 vind ik leuks, 5 reacties2 dagen geleden

Via deze weg willen wij met z’n àllen iedereen bedanken voor de ontzettende lieve berichtjes!! Whauw, dat was werkelijk overweldigend! Nu moeten we weer verder…..en ook alle paarden kijken uit om een nieuwe collega te verwelkomen!!

79 vind ik leuks, 5 reacties6 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl