Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Wat kun je vanaf of achter een paard toch mooie en leuke dingen zien! En na al die ritten is t ook belangrijk om de paarden weer netjes op de ijzers te hebben!

79 vind ik leuks, 1 reacties2 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Weer een week voorbij! Vele mensen genieten ’s avonds vanaf t terras van t Badhuys van het prachtige uitzicht mèt onze paarden op de achtergrond natuurlijk! Voor vele jonge ruiters deze zomer de eerste strandrit, altijd een geweldig moment voor iedereen. Op stal is ook hard gewerkt. De achterwanden voor de boxen zijn bevestigd en geven een nog mooiere uitstraling. Dank Robbie en Berno voor de geweldige hulp. Ifa is verhuisd naar haar nieuwe adres bij de fam. Kouwenberg in Leusden. Wij wensen haar..

89 vind ik leuks, 6 reacties6 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

En zo is t weer zaterdag! Terwijl de kinderen verzamelen in bak voor de gezamenlijke buitenrit, zitten de ouders even rustig aan een bakje koffie. Daarna begint weer een drukke dag en genieten we van het heerlijke weer…… en eindigen we met een prachtige zonsondergang.

68 vind ik leuks, 4 reacties2 weken geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Iedereen was ontzettend enthousiast over onze prachtige stallen en ’t Wachthuys. En dat is zo fijn om te horen. Alle medewerksters, paarden en pony’s hebben hier natuurlijk ook heel hard aan meegewerkt. Top!
We hebben inmiddels afscheid genomen van een tweetal trouwe 4-voeters en hebben 3 nieuwe paarden verwelkomt. Cynthia en Pandour zijn verhuisd naar hun nieuwe adres.
Pandour  geniet als privepaard voor heerlijke buitenritjes en Cynthia geniet van haar welverdiende oude dag!  Beatle en Inka genieten al van hun oude dag, maar dan nog Vlieland! Zij staan nu voor de winterperiode gezellig op stal als knuffelpony’s!
Bente, een 8 jarige Friese merrie heeft ons team in Augustus versterkt en Mara en Marijke, twee 4-jarige Friese merrie’s, zijn begin September gekomen!

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl