Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Wat hadden we mazzel met t weer gisteren!! En zo kwam er vanochtwnd n vreemde auto met veetrailer.m van de boot….de geiten ophalen. Heel braaf stapten ze in de trailer, en met opgeheven kop gaan ze naar hun nieuwe woonadres. Dag schatjes!! Vanmiddag scheen de zon weer en heeft iedereen lekker kunnen rijden! En vanavond was t weer even heerlijk op t strand. Willem wilde ook even mee in de auto!!

36 vind ik leuks, 0 reacties8 uren geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vanmiddag was er de wedstrijd georganiseerd door Ruitervereniging Vlieland. Wat een spanning voor alle kinderen!! Er werd geborsteld, paarden werden ingevlochten, alles zag er prachtig uit, en dan wordt het tijd dat je proefje begint…. Terwijl het zonnetje heerlijk schijnt, alle ouders, vrienden en bekenden vol verwachting kijken hoe er door alle kinderen kei hard gewerkt wordt om alle oefeningen goed te rijden, uiteraard met wat ondersteuning van juf Sharon. Voor jury Manon de taak om alles goed..

71 vind ik leuks, 10 reacties1 dag geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag was t ‘rijden-om-de-bui-voor-te-blijven!!! ūü§Ē Helaas….. niet altijd gelukt! Ondertussen ontdekt Wanda vd Hoek zichzelf en haar opa op de oude foto’s van Vlieland en de manege!! Hoe leuk!! Inmiddels zijn #manonhuizinga en #dianarolf fanatiek alle flyers voor t WESTERNFEEST huis aan huis aan t bezorgen En vanmiddag kwam SBB met onze trailer…. ojee, wat zit er in??? De landgeiten!!! 13 stuks!!! Ze komen even bij ons logeren, omdat ze alleen maar aan het uitbreken zijn. Geen afrastering..

63 vind ik leuks, 2 reacties2 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we¬†nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen.¬†Door een collectebus op onze balie¬†krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor¬†oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl