Wist u dat…

Genieten aan het strand van Vlieland.

Hier een prachtig filmpje van vandaag! Hartelijk bedankt fam. Schuling.

57 vind ik leuks, 13 reacties2 uren geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Keek op de week!!! Deze week weer bezoek gehad van Peter Thelen, hij heeft samen met Arne, Dexter en Max heerlijk voor de menwagen gereden. Top!!! Verder is Junior weer terug van vakantie en zit de 2e instructieweek er weer op. Het was weer een hele leuke week met een lachende actie-foto van Jildou op Pluis tijdens de buitenrit. En nog even een kleine terugblik van het bezoek aan Terschelling. Sharon en ik hebben t eiland rondgefietst (jaja!!), een bezoekje bij oa. collega Puur Terschelling en genoten..

74 vind ik leuks, 5 reacties3 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Hallo allemaal! Voordat iedereen op vakantie gaat willen we nog even iets onder de aandacht brengen. Heb je de maand September nog vrij, ben je in t bezit van je ruiterwijs, en lijkt het je leuk om ons team op onze mooie manege met fijne paarden te versterken? Dan is dit een mooie gelegenheid! Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?? Schrijf ons dan snel! info@manegedeseeruyter.nl GRAAG DELEN! Alvast bedankt en wieweet tot ziens!!

55 vind ik leuks, 10 reacties1 week geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl