Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vanmiddag hebben deze Vlielandse jonge dames, samen met Sharon, alle paarden en pony’s getrakteerd op een korte-vlotte-bos-duin-strand-rit. En daar waren alle 4-voeters ècht even aan toe! Dus ruiters èn paarden hebben samen genoten!!

16 vind ik leuks, 1 reacties19 minuten geleden

Nimos Meteotraining

Even naar onze eigen weerman luisteren!!

2 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag was het weer tijd om de shetties wat extra wei te geven. Dat blijft toch èrg leuk. Ze hadden het niet door dus heb ik ze, toen alles klaar was, opgehaald. Ze liepen keurig achter me aan, tòt ze de extra ruimte zagen! We hebben gewacht tot onze kanjer Rosa ook zover was . Thuis hebben we ook onze “nieuwe” pony’s buiten gezet!!! 🤣🤣 (gekregen van Bart van de jutactie op Terschelling)

102 vind ik leuks, 7 reacties3 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl