Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag hebben we er weer een nieuwe collega bij! Linda, de vosmerrie is voor de camping stortemelk voor de bagage en de schimmel Dexter is voor ons!! Morgen meer foto’s!!!

163 vind ik leuks, 19 reacties4 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Deze week is paarden gebidsverzorger Jan Groeneveld weer op het eiland. Alles verloopt erg voorspoedig! De paarden en pony’s zijn erg braaf dus ojee, ik was gewoon te laat voor meer foto’s . En een leerzame ervaring voor onze stagiaire. Teun en Pedro staan even heerlijk in de wei voor een verdiende vakantie. Junior volgt zo spoedig mogelijk. Zo lekker voor ze! En vandaag heeft Sharon op Oscar een fijne les van Judith Huizinga gehad. En van de week vast nog een keertje!!

78 vind ik leuks, 7 reacties6 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Hallo! Jemig, dat is een tijd geleden he?! Tijd om iedereen weer even bij te praten met foto’s. Uiteraard is er weer veel gereden maar de “volle maan” rit van de ruitervereniging springt er even bovenuit. Na een heerlijk stuk appeltaart en een kop koffie was t wachten tot het wat donkerder werd. Om 22.00 uur vertrokken 20 paarden en pony’s. Onderweg, langs het wad verrasten we de ruiters met n lekker drankje. Het was toen al lekker donker aan t worden met mist. Heel gaaf….én een lekker donker..

106 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl