Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag, samen met Amber, een super gezellige rit gereden met studie/huisgenootjes uit Leiden. Iedereen heeft genotenvan en sommige willen meteen een paard kopen ?!? En vanmiddag weer even een foto update van de zandduinen naast de stal, die maar blijven groeien!!

45 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

OPROEP!! Wij zijn op zoek naar enkele oude foto’s van de manege (‘s) OP VLIELAND van vóór onze opening in 1992! Dan kunnen we deze ophangen in ’t Wachthuys. Erg leuk maar te zien hoe t hier vroeger was!!! We kijken er naar uit!!! Dit kan via Whatsapp of e-mail info@manegedeseeruyter.nl. ALVAST BEDANKT!!!

19 vind ik leuks, 13 reacties1 week geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Brrr, fris dagje vandaag, maar dat maakt de stoere les kinderen niets uit! Hoe braaf zijn de paardjes, met zulke grote machines zò vlakbij! Later op de middag was het voor alle 4-voeters weer tijd voor de influenza prik!! Dus morgen hebben ze allemaal vrij!

46 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl