Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Beste allemaal!! Via deze weg willen wij nogmaals een oproep doen! Wij zoeken nml. voor deze zomer nog een leuke medewerkster voor o.a. het geven van lesjes en daarnaast natuurlijk ritten begeleiden en alle andere werkzaamheden. Je moet dus je ruiterbewijs hebben en voor de lesjes graag minimaal enige ervaring! Graag alleen reageren als je dit hebt dan bieden wij je een leuke vakantiebaan!! Daarnaast …. … doe je eindexamen en weet je nog niet wat je gaat doen en lijkt het je leuk om, als iedereen..

115 vind ik leuks, 74 reacties1 dag geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Wat een heerlijke dag. Volop zon en minder wind dus wat is het dan niet geweldig om dit te paard te beleven. Ook Mara en Marijke gingen toen alle neuzen dezelfde kant opstonden, lekker naar t bos. Op stal was t even verplaatsen van paarden omdat het nu even wat vol staat. Jort en Kiwi vinden het overal leuk!! En de zwarte bos bij de bakrand? Dat is Willem die probeerd er overheen te kijken!! Hahaha. Alles wat vanmiddag verder niet hoefde te lopen kon genieten van de zon en dat is gelukt!! Lekker..

91 vind ik leuks, 4 reacties3 dagen geleden

Timeline Photos

Vandaag was t weer lesmiddag. Heerlijk om te lessen en er werd door beide groepen fanatiek geborsteld voor de praktijk borstel test. Deze foto zegt trouwens genoeg. Het was weer genieten!!!! (Guusje op Darwin)

89 vind ik leuks, 6 reacties6 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Iedereen was ontzettend enthousiast over onze prachtige stallen en ’t Wachthuys. En dat is zo fijn om te horen. Alle medewerksters, paarden en pony’s hebben hier natuurlijk ook heel hard aan meegewerkt. Top!
We hebben inmiddels afscheid genomen van een tweetal trouwe 4-voeters en hebben 3 nieuwe paarden verwelkomt. Cynthia en Pandour zijn verhuisd naar hun nieuwe adres.
Pandour  geniet als privepaard voor heerlijke buitenritjes en Cynthia geniet van haar welverdiende oude dag!  Beatle en Inka genieten al van hun oude dag, maar dan nog Vlieland! Zij staan nu voor de winterperiode gezellig op stal als knuffelpony’s!
Bente, een 8 jarige Friese merrie heeft ons team in Augustus versterkt en Mara en Marijke, twee 4-jarige Friese merrie’s, zijn begin September gekomen!

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl