Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Deze prachtige week werd afgesloten door n gave lichtshow met als thema ‘de regenboog’ ! We kijken terug op een hele gezellige drukke week met mooi weer. Het was voor velen genieten op alle paarden en pony’s….. dan zie je soms een “oude” bekende als begeleidster voorbij komen! Thanks Juul Adriaanse!!!

74 vind ik leuks, 1 reacties1 dag geleden

Wat is het toch genieten deze week op Vlieland!

86 vind ik leuks, 3 reacties3 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

WE ZIJN WEER VAN START GEGAAN MET HET LEUKE ARRANGEMENT I.S.M. REDERIJ DOEKSEN! Een mooie dag paardrijden!! Maak uw verblijf op Vlieland compleet met een mooie buitenrit op één van de paarden van Manege de Seeruyter. De manege biedt twee verschillende arrangementen aan van resp. 1-uur en 2-uur. Een prachtige buitenrit over Vlieland, genieten van de rust en ruimte van het eiland. Goed om te weten: Het arrangement is geschikt voor zowel gevorderde ruiters als beginners. En natuurlijk liggen caps..

94 vind ik leuks, 23 reacties1 week geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Iedereen was ontzettend enthousiast over onze prachtige stallen en ’t Wachthuys. En dat is zo fijn om te horen. Alle medewerksters, paarden en pony’s hebben hier natuurlijk ook heel hard aan meegewerkt. Top!
We hebben inmiddels afscheid genomen van een tweetal trouwe 4-voeters en hebben 3 nieuwe paarden verwelkomt. Cynthia en Pandour zijn verhuisd naar hun nieuwe adres.
Pandour  geniet als privepaard voor heerlijke buitenritjes en Cynthia geniet van haar welverdiende oude dag!  Beatle en Inka genieten al van hun oude dag, maar dan nog Vlieland! Zij staan nu voor de winterperiode gezellig op stal als knuffelpony’s!
Bente, een 8 jarige Friese merrie heeft ons team in Augustus versterkt en Mara en Marijke, twee 4-jarige Friese merrie’s, zijn begin September gekomen!

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl