Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Hallo allemaal! Wie wil er in September genieten van dit prachtige uitzicht te paard?? Heb je eind examen gedaan en heb je tijd om, in ieder geval, 2 maanden bij ons te komen werken? Dan is dit je kans!!! Je moet wel in het bezit zijn van je ruiterbewijs en een eigen paard meebrengen is helaas geen optie. Kost en inwoning geregeld. Graag reageren via de mail info@manegedeseeruyter.nl! Graag zoveel mogelijk delen!!! En wieweet tot ziens op ons prachtige eiland!!

68 vind ik leuks, 8 reacties22 uren geleden

Timeline Photos

De laatste opname’s voor dr Deen voor deze periode. Prachtig in galop met de reddingsboot op de achtergrond!! Trots op mn paardje!! Wordt vervolgd in September.

90 vind ik leuks, 8 reacties5 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag was het weer een dag met opnames voor de dr. Dokter Deen tv serie. En Martha was er helemaal klaar voor!!!! We hebben 2 nieuwe paarden in de hoofdrol. Amber (gespeeld door Oriënta) speelt knuffelpaard en Dylan (gespeeld door Elmar) heeft pijn aan zijn voet. Ze waren allebei heel erg goed in hun rol!! Het erf was weer omgetoverd in een ware filmset. En “ikzelf” was er ook weer. Tijdens etenstijd stonden alle camera’s en apparatuur veilig binnen. Het blijft toch erg leuk om mee te maken en..

160 vind ik leuks, 13 reacties1 week geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Iedereen was ontzettend enthousiast over onze prachtige stallen en ’t Wachthuys. En dat is zo fijn om te horen. Alle medewerksters, paarden en pony’s hebben hier natuurlijk ook heel hard aan meegewerkt. Top!
We hebben inmiddels afscheid genomen van een tweetal trouwe 4-voeters en hebben 3 nieuwe paarden verwelkomt. Cynthia en Pandour zijn verhuisd naar hun nieuwe adres.
Pandour  geniet als privepaard voor heerlijke buitenritjes en Cynthia geniet van haar welverdiende oude dag!  Beatle en Inka genieten al van hun oude dag, maar dan nog Vlieland! Zij staan nu voor de winterperiode gezellig op stal als knuffelpony’s!
Bente, een 8 jarige Friese merrie heeft ons team in Augustus versterkt en Mara en Marijke, twee 4-jarige Friese merrie’s, zijn begin September gekomen!

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl