Wist u dat…

2 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Linda heeft haar eerste ritje erop zitten, en dat ging prima! En toch nog wat #genietenvaneenstrandrit #strandritvlieland foto’s!

95 vind ik leuks, 3 reacties2 weken geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vanmiddag was het te warm om te rijden, dus de unicorn werd van stal gehaald! nou, eh, ze vonden t allemaal maar dood eng! Hihi En toen … Elmar kon zn ogen niet geloven…. Daar kwam Linda om de hoek..ūü•į Linda ( van camping Stortemelk) komt even bij ons logeren en wat meewerken. Daarna begon t “slaapfeestje” voor de Vlielandse lesminderen ism met RV Vlieland. Om te blijven slapen was t wat te warm dus spelen met de shetlanders in zee, dan lekker patat eten en afsluiten met n kampvuurtje aan t..

91 vind ik leuks, 8 reacties2 weken geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we¬†nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen.¬†Door een collectebus op onze balie¬†krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor¬†oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl