Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Leuke aanrader!! Rederij Doeksen

45 vind ik leuks, 14 reacties2 dagen geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Weer even kort nieuws vanaf t zonnige Vlie! Onze Willem kwam ons gisteren op de Postweg tegemoet om, ook namens zijn volgers, te vragen of de wei weer n stukje groter mocht. ūü§£ūü§£ In de andere winterwei is t nog genieten met z’n allen. En wat n luxe, grazen op hoogte met prachtig uitzicht! Verder lekker wat ritjes!! En vandaag was de hoefsmeden ook weer druk aan t werk!

101 vind ik leuks, 4 reacties3 dagen geleden

WestCord Strandhotel Seeduyn

Aanrader!

3 vind ik leuks, 0 reacties4 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Darwin is inmiddels ook verhuisd en geniet van zijn verdiende pensioen bij Cynthia in Eck en Wiel.

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we¬†nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen.¬†Door een collectebus op onze balie¬†krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor¬†oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl