Wist u dat…

Photos from Manege de Seeruyter's post

Vandaag is t 25 jaar geleden dat de manege geopend is! Dus een vette knuffel aan onze vaste medewerker Darwin, hij is 25 jaar in dienst en nog steeds actief! !!

206 vind ik leuks, 48 reacties23 uren geleden

Photos from Manege de Seeruyter's post

Even de week doornemen! Vorige week zijn we zonder enige problemen weer goedgekeurd door de Stichting Veilige Paardensport!! We waren een voorbeeld! Daarnaast hebben we de eerste bruiloft in de huifkar gereden. Tessa en ik zaten op de uitkijk. En we staan prachtig op de doos van het Vlielands monopolyspel!!!

91 vind ik leuks, 8 reacties2 dagen geleden

Vandaag Olivier en Oriënta voor de menwagen gezet en heerlijk door de duinen gereden. Ze deden het weer prima !!!

107 vind ik leuks, 5 reacties5 dagen geleden

 

images[3]… we een geweldige zomer en herfstvakantie hebben gehad!!!! Iedereen was ontzettend enthousiast over onze prachtige stallen en ’t Wachthuys. En dat is zo fijn om te horen. Alle medewerksters, paarden en pony’s hebben hier natuurlijk ook heel hard aan meegewerkt. Top!
We hebben inmiddels afscheid genomen van een tweetal trouwe 4-voeters en hebben 3 nieuwe paarden verwelkomt. Cynthia en Pandour zijn verhuisd naar hun nieuwe adres.
Pandour  geniet als privepaard voor heerlijke buitenritjes en Cynthia geniet van haar welverdiende oude dag!  Beatle en Inka genieten al van hun oude dag, maar dan nog Vlieland! Zij staan nu voor de winterperiode gezellig op stal als knuffelpony’s!
Bente, een 8 jarige Friese merrie heeft ons team in Augustus versterkt en Mara en Marijke, twee 4-jarige Friese merrie’s, zijn begin September gekomen!

 

images[3]Ook leuk om eens te bekijken op youtube! Een filmpje wat uitgezonden is op tv uit 2009. Sharon, Arne en Marijke zijn alle drie aan het woord om van alles over de manege te vertellen. Dit jaar zijn er weer opnames!!

images[3]… we nog steeds Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte een warm hart toedragen. Door een collectebus op onze balie krijgen we van vele klanten een kleine bijdrage, daarvoor veel dank.t olde
Nieuwsgierig en meer willen weten over het goede werk dat zij verrichten voor oude manegepaarden en pony’s? Bekijk de site www.manegepeerd.nl